capriole-coffee-at-work-main-banner
capriole-coffee-at-work-mobile

SLOW ROAST KOFFIE, AMBACHTELIJK GEBRAND DOOR KOFFIELIEFHEBBERS. UNIEKE, DUURZAAM VERBOUWDE KOFFIEBLENDS VOOR EEN BELEVING VAN BARISTA KWALITEIT KOFFIE OP HET WERK.

  • Premium slow roast koffie
  • Breed aanbod aan hoge kwaliteit espressomachines
  • Unieke Platinum Barista Service
  • Persoonlijke service
  • Kennis en expertise van echte koffieliefhebbers
Capriole Coffee wordt langzaam gebrand voor optimale smaak en kwaliteit.

 

Om ook op het werk de beste kwaliteit Capriole Coffee te kunnen drinken, komt een van onze koffiespecialisten graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een koffievoorziening op maat aan te bieden.

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op.

CAPRIOLE COFFEE
SLOW ROAST COFFEE
CRAFTED WITH PASSION

De zorgvuldig geselecteerde, verantwoord verbouwde koffiebonen worden ambachtelijk gebrand. Unieke slow roast koffieblends die zelfs de meest kritische koffiedrinkers verrassen.

CAPRIOLE COFFEE
COFFEE MACHINES
PERFECTING FULL FLAVOUR

Espressomachines die perfect zijn afgestemd op onze koffieblends. Een assortiment van betrouwbare, verfijnde en prachtig vormgegeven machines met een grote keuze aan koffievariaties voor zowel de kleine als grote zakelijke gebruiker. Ontdek Capriole Coffee espressomachines in de showroom van Capriole Café.

Capriole-Coffee-products

CAPRIOLE COFFEE
PLATINUM BARISTA SERVICE
ALWAYS GREAT COFFEE

De service die u gewend bent van Capriole Café, herkent u ook in onze exclusieve Platinum Barista Service en de toewijding om de perfecte koffie-ervaring op het werk te bieden. Gedreven door klantgerichtheid en liefde voor goede koffie helpen we graag bij het uitzoeken én technisch onderhouden van de perfecte zakelijke koffievoorziening op maat.

CAPRIOLE COFFEE
INGREDIENTS & ACCESSORIES
COMPLEMENT YOUR EXPERIENCE

Een zorgvuldig samengesteld assortiment aan smaakvolle producten en handige accessoires maakt de Capriole Coffee corner compleet.

Voor meer informatie over Capriole Coffee producten, bezoek onze website via onderstaande link.