Vergaderen Den Haag

Vergader in stijl bij Capriole Café

Bijzonder, inspirerend en stijlvol. Kom vergaderen in Den Haag. Vanaf deze prachtige vergaderlocatie heeft u uitzicht over de Fokkerhaven, onze eigen koffiebranderij en het bijbehorende restaurant. Onze inspirerende boardroom is uitermate geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, training of workshop. Maak gratis gebruik van de diverse vergaderopties: wifi, flatscreen-tv met HDMI aansluiting, airco en een flip-over. Combineer uw vergadering met een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of een smakelijk diner. En natuurlijk schenken we vers gebrande koffie tijdens uw meeting. Ook een borrel na afloop van uw vergadering is mogelijk. Bij Capriole Café Den Haag:

  • Vergadert u al vanaf € 60,- per uur
  • Organiseert u vergaderingen tot maximaal 12 personen
  • Maakt u gratis gebruik van de vergaderopties
  • Combineert u uw vergadering met een koffieworkshop
  • Parkeert u gratis uw auto
Vergaderen in de glazen boardroom in Capriole Café in Den Haag

‘Prachtige locatie om te vergaderen met 12 personen. Snel wifi, gratis parkeren en gebruik van flatscreen tv. Beste espresso in town. Een van de betere vergaderlocaties in Den Haag. Fijn dat het ook mogelijk is om te lunchen of dineren in het restaurant.’

Onze vergaderruimte in Den Haag

In de glazen boardroom zijn alle moderne (technische) faciliteiten aanwezig voor het organiseren van vergaderingen, brainstormsessies en workshops. Tijdens uw meeting verzorgen wij de culinaire invulling tot in de puntjes. Zo geniet u van de lekkerste soorten koffie uit onze eigen koffiebranderij en serveren wij heerlijke broodjes, taart of hapjes. Zo heeft u daar zelf geen omkijken meer naar. Dat is nog eens fijn zakendoen! Onze vergaderruimte beschikt standaard over:

  • Flatscreen-tv met HDMI aansluiting
  • Airconditioning
  • Wifi
  • Flip-over

Prijzen huur vergaderruimte

Vergaderen Tijdsduur Prijs
Vergadering per uur 1 uur € 60,-
Vergadering per ochtend 4 uur € 185,-
Vergadering per middag 4 uur € 185,-
Vergadering per avond 4 uur € 185,-

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Vergaderarrangementen

U kunt onze boardroom vergaderruimte huren in combinatie met een arrangement. Zo kunt u kiezen voor onbeperkt koffie, thee, water en frisdrank voor slechts € 12,50 per persoon per dagdeel. Voor ontbijt, lunch, borrel of diner hebben we diverse keuzemogelijkheden waar u uit kunt kiezen bij uw reservering. Uiteraard is het ook mogelijk om de vergaderruimte zonder arrangement te reserveren. Vraag vrijblijvend meer informatie aan over een ontbijtarrangement, luncharrangement, borrelarrangement, dinerarrangement of workshoparrangement.

Reserveer de vergaderruimte

Vergadering met een koffieworkshop

Volg bij Capriole Café een koffieworkshop als inspirerende onderbreking van uw zakelijke afspraak. Onze koffiebrander verzorgt verschillende soorten workshops waar u uit kunt kiezen:

Workshop koffiebranden

Tijdens deze workshop krijgt u een kijkje in onze koffiebranderij en branden we samen 6 kilo koffie. De workshop is voor maximaal 10 personen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 200,- per groep

Workshop koffie proeven

Wij leren u graag hoe u als professionele ambachtelijke koffiebrander koffie proeft. De workshop koffie proeven/cuppen is geschikt voor maximaal 10 personen.

Duur: 1,5 uur
Kosten: € 200,- per groep

Barista workshop

U leert tijdens deze workshop hoe u de lekkerste espresso en cappuccino bereidt met de verse koffie uit onze branderij. De barista workshop is voor maximaal 8 personen.

Duur: 2,5 uur
Kosten: € 300,- per groep

‘Tijdens onze brainstormsessie bij Capriole Café in Den Haag hebben wij een workshop koffiebranden gevolgd. Het was superleuk om de brainstorm te onderbreken en echt aan de slag te gaan.’

Contact opnemen met Capriole Café Den Haag

Capriole Café
Fokkerkade 18
2516 CC DEN HAAG

T (070) 701 10 10
E info@capriolecafe.nl

Dagelijks geopend van 09:00 – 23:00 uur voor ontbijt, lunch en diner.

Route

We zijn zowel met auto, fiets als openbaar vervoer prima bereikbaar vanuit de rest van Den Haag, Voorburg en Rijswijk. We adviseren om Waze of Google Maps als navigatie te gebruiken.