Reserveren Capriole Café

Reserveren bij Capriole Café

U kunt online reserveren voor ontbijt, lunch, diner of onze vergaderzaal. Via het online reserveringssysteem heeft u snel en gemakkelijk inzicht in beschikbare tijdstippen en ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw reservering of reserveringsaanvraag.

Vanaf 13 personen bieden we u bij het diner een keuze uit ons groepsmenu.

Speciale events

Fokkerhaven Festival

Zondag 29 september staat in het teken van de eerste editie van het Fokkerhaven Festival. Rondom Capriole Café en de Fokkerhaven bruist het van de bedrijvigheid, er varen bootjes over de Trekvliet en langs de haven. Er vertrekken rondvaarten vanuit de Fokkerhaven naar Laak, lokale artiesten treden binnen en buiten op en er is van alles te proeven en te beleven. Zowel op het water als op de kade is er van alles te doen! Foodtrucks en barretjes, sfeervolle verlichting en bijzondere kunstwerken van Haagse kunstenaars houden de bezoekers geboeid. Er worden verschillende rondleidingen en expedities door het gebied aangeboden, te voet, te fiets, per boot, mét muzikale intermezzo’s.

Programma Capriole Café (buiten)

Geniet op het festivalterrein van onze koffie uit de Capriole Coffee Caravan of bestel eten en drankjes bij onze buitenbarren. Het is niet mogelijk om een tafel te reserveren op het terras van het festivalterrein.

Programma Capriole Café (binnen)

Tijdens het Fokkerhaven Festival is er ook binnen in Capriole Café van alles te doen. We adviseren om vooraf te reserveren via onderstaande links: