Capriole Café Koffiebranderij Den Haag

Koffiebranderij Capriole Café Den Haag

In Capriole Café worden fair trade en biologische koffies vers gebrand op onze Giesen koffiebrander. Op ambachtelijke wijze branden we Capriole Coffee en ons team verzorgt diverse koffieworkshops. De barista’s bereiden in onze koffiebar de lekkerste koffie voor u. U heeft ruime keuze uit een groot aantal bekende en minder bekende koffiespecialiteiten. We verrassen u bijvoorbeeld graag met een heerlijke koffiecocktail. Bij de koffie serveren we uiteraard ook heerlijke taartjes.

Vers gebrande koffie voor thuis is te koop in Capriole Café, maar ook te bestellen in onze webshop om thuis bezorgd te krijgen.

Koffiegroothandel Capriole Coffee Service

Wilt u ook op het werk genieten van Capriole Coffee, maak dan kennis met onze koffiegroothandel Capriole Coffee Service. Capriole Coffee Service zorgt voor de lekkerste koffie op het werk bij bedrijven en instellingen in Nederland en België. Capriole Coffee Service adviseert, levert apparatuur en ingrediënten en verzorgt de technische service. U kunt op afspraak koffie proeven uit onze zakelijke koffiemachines in onze showroom op de 1e etage van Capriole Café, of een van onze andere 3 showrooms in Nederland en België.

Capriole Coffee | Capriole Café