Vacatures


ZELFSTANDIG WERKEND KOK VACATURE

Fulltime – 38 uur per week
Parttime – in overleg

Restaurant Capriole Café is gevestigd in een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven in Den Haag. Een bijzonder horecaconcept door de combinatie van een koffiebranderij met een restaurant en een echte hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffie- en culinaire dromen uit te laten komen. Naast koffie met wat lekkers, kun je in Capriole Café terecht voor ontbijt, lunch, borrel of diner. Capriole Café is een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd is. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag. Capriole Café staat met goede recensies genoteerd op TripAdvisor, Google en Facebook en heeft zilver gewonnen bij de beste koffie van Nederland in de Misset Koffie Top 100.

We zijn op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok die samen met de rest van het team aan de slag gaat. Je bent actief in de bereiding van gerechten met dagverse ingrediënten, verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van ingrediënten en je helpt bij het bedenken van nieuwe gerechten. Onze chef-kok Jermaine Huisman presenteert samen met het team moderne gerechten met een internationale touch die regelmatig wisselen.

Wat heb jij in petto?

 • Je hebt een afgeronde koksopleiding op MBO niveau 3 of 4.
 • Professionele gastvrije houding met oog voor detail en kwaliteit.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok.
 • Het Vakdiploma Sociale Hygiëne is een pré.
 • Bereid om in wissel- en weekenddiensten te werken.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris conform CAO Horeca (functiegroep 5).
 • Opname in pensioenfonds Horeca en Catering.
 • Goede opleidingsmogelijkheden.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een dynamisch team met leuke collega’s.
 • Capriole Café is op dinsdag en woensdag gesloten.

Het is niet mogelijk deze vacature als ZZP-er in te vullen.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een e-mail met CV naar:

Capriole Café
T.a.v. Jermaine Huisman
werving@capriolecafe.nl