Vacatures


VACATURE AFWASHULP

Parttime

In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven in Den Haag is het Capriole Café gevestigd, een koffiebranderij met een restaurant. Dit bijzondere horecaconcept is een nieuwe hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. Overal waar je zit, zie je onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.

Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor een ontbijt, lunch of diner. Capriole Café is een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

We zijn op zoek naar een enthousiaste afwashulp voor de volgende shifts:
Donderdag van 13 – 23 uur
Zaterdag van 13 – 23 uur
Zondag van 17 – 23 uur
Maandag van 17 – 23 uur

Als afwashulp werk je nauw samen met de koks en de collega’s in de bediening. Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen keuken en bediening. Je ontvangt of verzamelt het serviesgoed en verzorgt de reiniging ervan. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd aanleveren van schoon serviesgoed en je vindt het belangrijk de keuken spik en span te houden.

Wat heb jij in petto?

  • Je bent enthousiast, je houdt van aanpakken
  • Je hebt oog voor detail
  • Je bent op zaterdag beschikbaar
  • En bent bereid om in wissel- en weekenddiensten te werken
  • Vanwege de werktijden een minimale leeftijd van 18 jaar

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris conform de CAO Koninklijke Horeca Nederland (functiegroep 3).
 • Opname in pensioenfonds Horeca en Catering.
 • Goede opleidingsmogelijkheden.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een dynamisch team met leuke collega’s.

Heb je interesse in deze vacature, bel Patrick: 06-81615102.