Vacatures


BARISTA VACATURE

Parttime en fulltime (16-32 uur)

Capriole Café is op zoek naar een ervaren Barista die de lekkerste koffie uit onze San Remo Opera en 5 koffiemolens weet te toveren. Onze gasten kunnen kiezen uit een bijzonder assortiment espresso en filter koffie, ijskoffie, koffiecocktails en andere specials. We branden alle koffie zelf in Capriole Café en in 2018 wonnen we in de Misset Koffie Top 100 de 1e prijs voor de mooiste koffievenue van Nederland, de 2e prijs bij de beste koffie van Nederland en waren we de provinciewinnaar.

In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven in Den Haag is het Capriole Café gevestigd, een koffiebranderij met een restaurant. Dit bijzondere horecaconcept is een nieuwe hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. Overal waar je zit, zie je onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.

Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor een ontbijt, lunch of diner. Capriole Café is een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

Wat heb jij in petto?

 • Afgeronde barista opleiding of bereid tot het volgen van een opleiding tot barista.
 • Inzicht in de voorschriften op het gebied van voedselveiligheid en (sociale) hygiëne.
 • Professionele gastvrije houding met oog voor detail en kwaliteit.
 • Minimaal 1 jaar relevante horeca-ervaring.
 • Vooral ’s avonds en in het weekend beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salaris conform de CAO Koninklijke Horeca Nederland.
 • Opname in pensioenfonds Horeca en Catering.
 • Goede opleidingsmogelijkheden.
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een dynamisch team met leuke collega’s.
 • Capriole Café is geopend van donderdag t/m maandag.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar:

Capriole Café
T.a.v. Joyce Ultee
werving@capriolecafe.nl