Vacatures


ZELFSTANDIG WERKEND KOK VACATURE

Fulltime – 38 uur per week
Parttime – in overleg

In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven in Den Haag is het Capriole Café gevestigd, een koffiebranderij met restaurant. Dit bijzondere horecaconcept is een hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. Overal waar je zit, zie je onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.

Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor een borrel, lunch of diner. Capriole Café is een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd is. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

We zijn op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok die samen met de rest van het team aan de slag gaat. Je bent actief in de bereiding van gerechten, verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van ingrediënten en je helpt bij het initiëren van nieuwe gerechten en acties. Indien nodig assisteer en ondersteun je andere afdelingen.

Wat heb jij in petto?

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding op MBO niveau 3 of 4.
  • Professionele gastvrije houding met oog voor detail en kwaliteit.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig werkend kok.
  • Het Vakdiploma Sociale Hygiëne is een pré.
  • Bereid om in wissel- en weekenddiensten te werken.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Salaris conform CAO Horeca (functiegroep 5).
  • Opname in pensioenfonds Horeca en Catering.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een dynamisch team met leuke collega’s.

Het is niet mogelijk deze vacature als ZZP-er in te vullen.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een e-mail met CV naar:

Capriole Café
T.a.v. Joyce Ultee
werving@capriolecafe.nl