Vacatures


BARISTA VACATURE

Parttime en fulltime

In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven in Den Haag is het Capriole Café gevestigd, een koffiebranderij met een restaurant. Dit bijzondere horecaconcept is een nieuwe hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. Overal waar je zit, zie je onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.

Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor een ontbijt, lunch of diner. Capriole Café is een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

We zijn op zoek naar een Barista met een passie voor koffie die samen met de rest van het team aan de slag gaat. Je bent verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze gasten en verzorgt een goed voorbereide bediening conform voorschriften en gemaakte afspraken. Daarnaast zal je indien nodig assisteren en ondersteunen bij passende werkzaamheden op andere afdelingen

Wat heb jij in petto?

  • Afgeronde barista opleiding of bereid tot het volgen van een opleiding tot barista.
  • Inzicht in de voorschriften op het gebied van voedselveiligheid en (sociale) hygiëne.
  • Professionele gastvrije houding met oog voor detail en kwaliteit.
  • Minimaal 1 jaar relevante horeca-ervaring.
  • Bereid om in wissel- en weekenddiensten te werken.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Salaris conform de CAO Koninklijke Horeca Nederland.
  • Opname in pensioenfonds Horeca en Catering.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een dynamisch team met leuke collega’s.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar:

Capriole Café
T.a.v. Joyce Ultee
werving@capriolecafe.nl