Vacatures

01
juli 2018

KOK VACATURE

Parttime en fulltime

De Binckhorst in Den Haag is een bijzonder horecaconcept rijker. In een gerenoveerd fabriekspand aan de Fokkerhaven heeft Capriole een restaurant met koffiebranderij geopend. Een nieuwe hotspot voor de steeds populairdere Binckhorst.

Sinds 1975 handelt ons familiebedrijf in koffie. We hebben een aantal jaren gezocht naar een bijzondere plek om onze koffiedromen uit te laten komen. Overal waar je zit, zie je onze barista’s aan het werk die verse koffie bereiden uit de eigen branderij. Je kunt bijzondere koffie uit alle uithoeken van de wereld proeven met een ruime keuze uit fairtrade- en biologische specialiteiten.

Naast koffie met wat lekkers, kun je in het Capriole Café elke dag terecht voor een ontbijt, lunch of diner. Capriole Café is een modern, gezellig restaurant met een stoere inrichting, open keuken en heerlijk, eerlijk eten. Bij mooi weer is het terras aan de Trekvliet en Fokkerhaven geopend. Een fantastische plek om buiten aan het water te genieten.

Capriole Café ligt achter de Fokker Terminal, direct aan de nieuwe Fokkerhaven waar een tiental ligplekken voor boten gerealiseerd worden. In de komende jaren wordt het gebied rondom de Fokkerhaven verder ontwikkeld tot het nieuwe, hippe woon-werkgebied van groeiend Den Haag.

We zijn op zoek naar een enthousiaste Kok die samen met de rest van het team aan de slag gaat. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden en presenteren van gerechten volgens vaste instructies.

Wat heb jij in petto?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 2, richting Kok.
  • Inzicht in de voorschriften op het gebied van voedselveiligheid en (sociale) hygiëne.
  • Professionele gastvrije houding met oog voor detail en kwaliteit.
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring met alle basis kooktechnieken.
  • Bereid om in wissel- en weekenddiensten te werken.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Salaris conform de CAO Koninklijke Horeca Nederland (functiegroep 4).
  • Opname in pensioenfonds Horeca en Catering.
  • Goede opleidingsmogelijkheden.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Een dynamisch team met leuke collega’s.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een sollicitatiebrief met CV per e-mail naar:

Capriole Café
T.a.v. Joyce Ultee
werving@capriolecafe.nl